Terug naar : Verhalen Of klik op een image...
Informasie...
Niet voor gevoel, niet voor de loel...

Belevenissen

Ook anderen hebben iets beleeft..

boek : 4 hoofdstuk : 184 menu_nr : 0 paragraaf : 482 alinea : 295 isFirst : 1
Intro
Belevenissen

Belevenissen zijn onderscheidend van goederen en diensten omdat ze voor betrokkenen vaak gedenkwaardig en aansprekend zijn. Dingen die men beleeft, zoals een gedenkwaardige ervaring, of een spannend avontuur
> Het bezoek aan Jeruzalem was een hele belevenis.
> Het museumbezoek zou een hele belevenis moeten zijn.
> Wat Lucas en Christa zoal beleven.
> Enkele belevenissen van vergane glorie...

Vele verhalen, denk daarbij aan belevenissen, van anderen kun je hier doornemen. Of het nu ons zuster is of broer maar ook de goede vriend en vriendin komen aan de beurt En alle belevenissen zijn minimaal interessant.

De familie Cammel doet wel eens wat... Soms met z’n tweeën, vaker met z'n velen en nogal eens met de kinderen en kleinkinderen.... Maar ook andere belevenementen komen aan bod. Zo als wonen, toekomstigheden, oud en nieuw enzevoort... En dat komt allemaal aan bod in deze hoofstukken. ' Neem gerust even de tijd om de leuke, gezellige momenten mee te beleven.
Wij nemen u mee op onze tour tijdens de vele uitstapjes met onze kinderen en kleinkinderen.
Graag geven wij u een inkijk in ons verleden, ten aanzien van de vele leuke en mooie momenten welke wij hebben meegemaakt. Tijdens deze rondgang nemen wij u mee via allerlei fotogenieke momenten ondervonden bij de belevenissen. Surffffff, blader, lees, huiver en geniet.... foto 1christ1. Hier kun je dus lezen, leren en vergeten wat je niet leuk vond. .

Ook kun je via deze pagina zelf een steentje bijdragen, door ook een belevenis toe te zenden. Wij zeggen, schroom niet en deel jou leuke moment met ons. Het kan een verhaaltje zijn of een leuke foto('s) maar het mag ook beide zijn. En je kunt er zoveel insturen als je wilt. Stuur het op via de info@cammel.nl link adres bovenin het scherm.

Dus komt hier jou belevenis te staan?