U bent hier bij onze Verhalen Klik op een image...
Informasie...
Niet voor gevoel, niet voor de loel...

Familie_evenementen

Evenementen_Kinder

boek : 4 hoofdstuk : 136 menu_nr : 1 paragraaf : 418 alinea : 329 isFirst : 1
Met hulp van Christa zorgen dat onze kinderen genoeg aandacht krijgen. Onze tweede dochter Jessica en derde dochter Pauline waren intussen geboren. En samen met man, vrouw en kinderen hebben wij zoveel mogelijk tijd proberen door te brengen, vooral in de ochtenduren. De vakanties naar de camping "L'Ametlla de Mar" met onze vouwwagen gaf daarna de meeste invulling in deze Quality-time. Vele kilometers gereden naar de warme landen en daar aangekomen alleen maar genoten van en met elkaar.

Wat was het toch knap van Christa dat zij voorafgaand aan onze vakantie op maat gemaakte tenten heeft gemaakt. Deze tenten van dun doek inclusief ophanglussen, konden wij dan precies onder de uitklapbladen van onze vouwwagen (Andre Jamet)hangen. Op deze manier kon Alice en Jessica in hun eigen tentje slapen. Lekker op een echt zacht matras en vrij van muggen. Pauline kon dan bij ons binnen in de vouwwagen op het eigen grote bed slapen.

Zo had iedereen zijn eigen bedje. Maar soms gingen ze ook wel bij elkaar slapen. We hebben er ook vaste opbergkasten in gemaakt, zodat wij allerlei spulletjes uit Nederland konden meenemen. Stroop bijvoorbeeld, voor op de pannenkoeken. En elke middag gingen ook wij "siesta" houden. Gewoon even uit de felle zon tussen 12:00 en 14:00.

Evenementen_Kinder

boek : 4 hoofdstuk : 136 menu_nr : 1 paragraaf : 418 alinea : 404 isFirst : 1
Een van die leukle momenten was bijvoorbeeld die keer dat Pauline in het aanwezige zwembad in Spanje, wel 100 keer liet zien dat zij best zonder bandjes kon koppeltje duikelen. Erin en er weer uit, erin en er weer uit.

Of die keer dat ik samen met Jessica op dezelfde camping in Spanje de kano nam en na een eindje varen onze paddels waren verloren. En die keer in Frankrijk dat Alice ten onrechte van de stadscampingbeheerder een standje kreeg omdat ze teveel drinkwater verspilde. En hoe knap was het niet van Christa dat zij de vele kleertjes voor onze kinderen heeft gemaakt!

Evenementen_Kinder

boek : 4 hoofdstuk : 136 menu_nr : 1 paragraaf : 418 alinea : 405 isFirst : 1
Bruiloften