U bent hier bij onze Verhalen Klik op een image...
Informasie...
Niet voor gevoel, niet voor de loel...

Familie_evenementen

Evenementen_Algemeen

boek : 4 hoofdstuk : 136 menu_nr : 1 paragraaf : 421 alinea : 410 isFirst : 1
Personeelsfeest!
Zo mooi en spontaan waren die personeelsfeesten van Noorderhaven/sHeerenLoo.
Onbevangen, vrolijkheid, vrijheid en veel gezelligheid.
Bewaking was toen nog niet nodig.

Evenementen_Algemeen

boek : 4 hoofdstuk : 136 menu_nr : 1 paragraaf : 421 alinea : 411 isFirst : 1
Op 23 juli alweer 47 jaar gelukkig getrouwd!!

Aan de foto kun je wel merken dat deze twee erg gelukkig met elkaar zijn. Wat je dan ook doet in zo'n situatie is, vieren dat het al zo lang heeft mogen duren. En ondanks de Corona virus welke dit jaar huishoud, hebben wij toch van een lekker diner kunnen genieten. Op een veilige afstand van minimaal 1,5 meter zoals thans gebruikelijk is.

Evenementen_Algemeen

boek : 4 hoofdstuk : 136 menu_nr : 1 paragraaf : 421 alinea : 412 isFirst : 1
Gezellig familie uitje.

Op een gewone doordeweekse dag werd er besloten om een deel van ons Julianadorp eens te bezichtigen vanaf het water.
Wat een bezigheid was dat. Iedereen vondt het echt leuk. Khalysja eerst wat bang maar naar mate de reis vorderde werd ze steeds gewender en gaf ze al aan dat ze zelf wel kon roeien.
Na ruim twee uur varen was het ook precies genoeg en hadden wij de plaats van vertrek opnieuw bereikt.
...Een paar dagen later deed Jessica het samen met Khalysja nog eens over. Maar dit keer was het geen Kanoën maar SUP boarden (Stand Up Padling). Alweer zo'n leuke bezigheid. Alleen had Khalysja het na een half uurtje wel gezien. Maar Jessica gaf niet op en ging nog een half uurtje door. Niet helemaal droog gebleven, maar als je er maar één keer afvalt is dat misschien toch best wel goed.

Tja voor een verjaardag moet je soms flink uitpakken!

boek : 4 hoofdstuk : 136 menu_nr : 1 paragraaf : 421 alinea : 443 isFirst : 1
Dit keer was het Paula die haar verjaardag vierde.
Als kado vroeg ze de hulp van haar geliefde familie. Ja, en daar kun je natuurlijk geen nee tegen zeggen. In de ochtend gingen de mannen hard aan het werk met het leggen van de tegelvloer, terwijl de vrouwen de innerlijke mens verzorgden. In de middag bouwden de mannen het huisje op terwijl de dames lekker keuvelden onder het genot van een glaasje wijn. Zelf namen wij maar een biertje af en toe om de warmte wat te doen koelen. De buren welke wel aanwezig waren zij het op veilige balkon afstand, hadden groot plezier in het bekijken van ons harde werken. Meerdere keren gaven zij aan dat het lekker opschoot en precies binnen hun wensen van welstand was gebouwd. Iedereen zat dus op een lijn en het resultaat mag er dan ook zijn!

Na een dag hard zwoegen stond er echt een heel huisje met voorgevel en was de tuin strak aangeharkt (door de dames). Een pracht resultaat. En nu maar hopen dat Paula er ook echt van gaat genieten.