U bent hier bij onze Verhalen Klik op een image...
Informasie...
Niet voor gevoel, niet voor de loel...

Kleinkinderen

Desja

boek : 4 hoofdstuk : 170 menu_nr : 1 paragraaf : 560 alinea : 630 isFirst : 1
Desja 8 juni 2022 Geslaagd !!! Ondanks dat ze er pijn van in haar hoofd had en het wat somber inzag heeft ze toch een ruime voldoende gehaald. En daardoor is de buit ‘het schooldiploma ’ binnen. Nu gaat het echte werk dus beginnen. Ook is ze aangenomen op de opleidingsschool voor stewardess. Wauw, hoe goed is dat.

Aangenomen

boek : 4 hoofdstuk : 170 menu_nr : 1 paragraaf : 560 alinea : 648 isFirst : 1
Jazeker, na lang ernaar verlangd te hebben is het haar dan toch gelukt. Ze mag meedoen aan de lessen voor Stewardess.
De intake ging nog wat nerveus. Tuurlijk, je weet niet wat je te wachten staat, alles is daar nieuw voor je en je moet maar zien hoe je terecht komt. Gelukkig waren haar opa en oma Cammel erbij om haar te ondersteunen.

Uiteindelijk bleek het harstikke mee te vallen, kreeg ze goede uitleg en de uitnodiging om als eerste mee te doen aan de ontmoetingsdag in het Sportfort te Haarlemmerliede.
Nou, toen haar opa en oma Cammel haar daar ophaalden was het ijs helemaal gebroken. Ze zat in een erg leuke groep met heel veel gelijkgestemden. Hielden allemaal van de zelfde dingen en zagen er ook een beetje hetzelfde uit. Nu, vol goede moed de nieuwe lesdagen tegemoet. Wel in een echt tenue de lessen volgen! Nog niet bij de KLM, daar was ze nog te jong voor, maar wel bij MBO opleiding van het ROCav General Aviation.