U bent hier: pagina: Lucas hoofdstuk: Christa paragraaf: mooie_Christa
Informasie...
Die soms iets aanpakt indien dit op zijn pad komt en met huidige interesse in het maken van een eigen website! Je moet tenslotte....
De liefde van mijn leven

boek : 2 hoofdstuk : 39 paragraaf : 53alinea : 109
Oud en Nieuw.
Het is 12 uur ’s-Nachts. Thuis doen we de gebruikelijke felicitaties met een glaasje champagne. En daarna is het dus tijd om als jongere op te pad gaan om dit moment op waardige wijze te vieren.
Het was rond deze tijd dat ik de ♥ liefde ♥ van mijn leven zou gaan vinden!
Zonder dat ik daar van te voren op uit was! Op 1 januari 1972 gebeurde het dus, boven in de dansruimte bij Radio West.
Een keuze, waar ik tot op de dag van vandaag geen spijt van heb!

title

boek : 2 hoofdstuk : 39 paragraaf : 53alinea : 110
In het gebouw rechts naast de kerk op de bovenste verdieping was een dansgelegenheid. Het was een onderdeel van de ernaast gelegen Maria school. Het werd in de volksmond "het Zoldertje" genoemd! Het is daar waar ik haar voor het eerst ontmoet heb. En wel op 1 januari 1972 net na het oud en nieuw moment welke wij thuis hadden doorgebracht. Samen met mijn oudste vriend Frank bedachten wij wat te gaan doen en hij kwam met het idee om naar deze locatie te gaan. Hij kende deze locatie al omdat hij inmiddels al lange tijd in Rijswijk woonde. Wij hebben elkaar in Scheveningen op 10 jarige leeftijd ontmoet, waar hij woonde in een pension onder de Seinpost. Een prachtig gebouw met koepel in Scheveningen, waar ook een bioscoop in was.

title

boek : 2 hoofdstuk : 39 paragraaf : 53alinea : 111
En omdat hij al eerder in deze dancing was geweest met Paula, de zus van Christa, leek het hem een goed plan om daarheen te gaan. En aldus gebeurde. Daar aangekomen zagen we zijn vroegere vriendin Paula Duyvestijn zitten, welke vergezeld was van haar zuster Truus. Omdat er niemand anders bij hun aanwezig was vroegen wij of het goed was dat wij ons bij hen voegden. Vanaf dat moment was ik verkocht, ik deed nog even een dansje met Christa(Truus)en uiteindelijk bracht ik haar op mijn Puch brommer naar huis en gaf aan dat ik haar het volgende weekend weer zou ophalen, indien zij dit goed zou vinden.