U bent hier bij onze Verhalen Klik op een image...
Informasie...
Niet voor gevoel, niet voor de loel...

Verhalen

boek : 4 hoofdstuk : 178 menu_nr : 0 paragraaf : 468 alinea : 516 isFirst : 1
Intro
Wat zijn verhalen?
Onder deze verhalen plaatsten wij een hoofdmenu (Familie Verhalen, verhalen over vrienden, belevenissen, evenementen, verhalen over, speciale verhalen, verhalen geschreven door auteurs en korte verhaaltjes).
Klik op een van bovenstaande images en je gaat naar een deelmenu... mogelijk aangevuld met uitleg.
Wordt er een submenu getoond. Klik dan op een van de aanwezige images en afhankelijk van het aantal verhalen bij het onderwerp, wordt een (deel)verhaal getoond... Moetsjos plezieros!

boek : 4 hoofdstuk : 178 menu_nr : 0 paragraaf : 468 alinea : 515 isFirst : 1
Wij gebruiken ze door elkaar. We willen iets vertellen. Vaak vrolijk, maar....het kan ook een mening zijn of wat anders.... Zie de image in 'Informasie' (rechtsboven).

boek : 4 hoofdstuk : 178 menu_nr : 0 paragraaf : 468 alinea : 514 isFirst : 1
Verhalen zijn voor meerdere uitleg vatbaar, zonder er ziek van te worden...
Een verhaal is een weergave van al dan niet fictieve gebeurtenissen. Een redactioneel artikel is een tekst met een specifiek onderwerp in een tijdschrift, nieuwsbrief, woordenboek of encyclopedie of op een website.
Artikelen kunnen de mening weergeven van één of meer auteurs over een specifiek onderwerp, het resultaat van wetenschappelijk onderzoek, of de weergave van een gebeurtenis. Artikelen kunnen wel of niet objectief geschreven zijn.

Verhalen Over
'Verhalen Over', zijn bijvoorbeeld verhalen over vriendschappen, samenwerken, liefde, veerkracht, optimisme en inhoud. Denk daarbij aan vrienden opgedaan tijdens een vakantie of zo iets. Een bijzonder verhaal over een buurvrouw of buurman. Of jou standpunt ten aanzien van een politieke uitspraak of gebeurtenis!
Maar het kan ook gaan over kunst, gezondheid, vakantie, bezigheid, hobby, wonen of misschien wel iets educatiefs.
Kortom eigen alles wat je maar kwijt wilt binnen de grenzen van fatsoen!

Schroom niet om ook jou verhaal hier bekend te maken. We zitten gekluisterd aan het scherm om te genieten waar dit verhaal nu weer over gaat.