U bent hier bij onze Verhalen Klik op een image...
Informasie...
Niet voor gevoel, niet voor de loel...

Zoekverhaal

BBezigheden

boek : 4 hoofdstuk : 191 menu_nr : 0 paragraaf : 478 alinea : 536 isFirst : 1
Wat zijn zoal mijn bezigheden, zullen jullie je misschien wel afvragen. Nou hééél vroeger heb ik nog wel eens gefietst op een racefiets welke ik had gewonnen bij de bingo aan boort van een Marineschip. Goed om de conditie wat op peil te houden. Nee, nu niet meteen denken, dat gaat toch helemaal niet aan boord van een schip. Dit deed ik zodra we aan de wal hadden aangelegd. Vlug op de fiets naar het dichtstbijzijnde dorp om aldaar na het genieten van de omgeving een lekker pilsje te drinken. Daarna ben ik begonnen om het tennissen onder de knie te krijgen. Ging allemaal wel aardig alleen door mijn werktijden speelde ik meestal tegen mezelf en de oefenmuur, niet echt gezellig te noemen.

BBezigheden

boek : 4 hoofdstuk : 191 menu_nr : 0 paragraaf : 478 alinea : 537 isFirst : 1
Wat later heb ik mij gefocust op Volleybal. Daar heb ik mij het spelletje eigen gemaakt vanaf de beginnersklasse tot aan de regioklasse. Het spel vond ik zo leuk dat ik mij ook had opgeworpen als Trainer/Coach van diverse teams. Zowel Jeugd, Heren, alsook Dames teams. In de langdurige periode ben ik ook beland in het bestuur van meerdere clubs, dit als Penningmeester en later als Voorzitter. Ik ben in deze hobby geëindigd in de Recreatieklasse, waar nog menig sterke staaltjes Volleybal gespeeld werden. Dus allemaal leuke dingen om te doen.

BBezigheden

boek : 4 hoofdstuk : 191 menu_nr : 0 paragraaf : 478 alinea : 538 isFirst : 1
En nu heb ik mezelf voorgenomen om eens te beginnen met Verven... Schilderen op canvas wel te verstaan. Ik heb de zolder deels omgetoverd als atelier. De kwasten liggen er, de tubes verf zijn aanwezig en de verschillende ezels staan uitgestald. Ik hoef alleen nog maar te beginnen. Ja, ik heb mijn eerste schilderijtje gemaakt, maar dat is dan wel alweer een jaar geleden. Ach en dan komt er natuurlijk van alles tussendoor, je weet wel....