U bent hier bij onze Verhalen Klik op een image...
Informasie...
Niet voor gevoel, niet voor de loel...

Zoekverhaal

Hobby

boek : 4 hoofdstuk : 191 menu_nr : 0 paragraaf : 483 alinea : 545 isFirst : 1
Hobby

Bij hobby's denk je toch al gauw aan bezigheden (liefhebberijen) die in het algemeen een ontspannende activiteit zijn en welke je met enige regelmaat in jou vrije tijd uitoefent. Een gevoel van persoonlijke voldoening kan daarbij een belangrijke motivatie zijn evenals het verkrijgen van het gelukshormoon (endorfine).
Bij sommigen is het een verslaving bij anderen slechts een manier om contacten te leggen, bij weer anderen is het een manier om op eigen tempo wat te doen aan het op peil houden van de kwaliteit van leven.

Hobby

boek : 4 hoofdstuk : 191 menu_nr : 0 paragraaf : 483 alinea : 621 isFirst : 1
Mijn Hobby
Over mijn hobby ben ik snel uitgesproken, die heb ik niet!
Tenzij natuurlijk jij ook van mening bent dat het genieten van een lekker glaasje wijn of het aanschuiven bij een heerlijk diner, zoals Bourgondiƫrs plegen te doen, ook tot liefhebberijen behoort.

Ach, mogelijk heb ik wel een hobby, want ik ben samen met mijn vriend Fred, al jaren bezig om een geheel nieuwe website te bouwen, degene waar jullie nu naar kijken. En deze ook in stand te houden, denk hierbij aan vullen van de nodige berichten e.d. , wat natuurlijk ook heel belangrijk is voor zo'n site. Nee, Yoga, fitness, racen, rennen of tennissen zit er bij mij niet in, ik heb daar gewoon niks mee. Ja vroeger was ik een fervent Volleyballer, zowel binnen als buiten en zelfs op het strand waren wij geziene spelers.

Nou vooruit, ik heb het eerder ergens op de site toch ook al vermeld, ik zou een hobby kunnen hebben, schilderen, indien ik daar aan zou beginnen. Maar de drang is nog niet groot genoeg denk ik, want buiten het maken van het aller, allereerste schilderijtje is er nog niet veel van gekomen.

Hobby

boek : 4 hoofdstuk : 191 menu_nr : 0 paragraaf : 483 alinea : 622 isFirst : 1
En jij dan
Misschien kun jij op deze pagina wat vertellen over jou hobby. Hoe je deze bent begonnen, of hoe jij deze nu ervaart, mogelijk ga je er zelfs voor naar het buitenland. Misschien heb je wel meerdere hobby's of ben je juist van plan te wisselen van hobby. Laat het ons allen horen, het kan zomaar zijn dat wij het hierdoor ook zo leuk gaan vinden dat ook wij daar enthousiast voor worden.
Soms is de belevenis van een ander, de aanzet voor een nieuw begin voor jezelf.