U bent hier bij onze Verhalen Klik op een image...
Informasie...
Niet voor gevoel, niet voor de loel...

Zoekverhaal

Houding

boek : 4 hoofdstuk : 191 menu_nr : 0 paragraaf : 552 alinea : 610 isFirst : 1
Houding die mensen aannemen:

Positie A: Dit zijn creatief en charismatische mensen en zien het leven als een avontuur. Zij staan open voor nieuwe ervaringen, zijn populair, maken snel vrienden echter zijn deze wel heel vluchtig. Ze zijn spontaan en denken niet al te lang na over beslissingen die ze maken. Mochten ze hierdoor in de problemen komen, werken ze zich hier door hun natuurlijke charme snel weer uit.

Positie B: Dit zijn mensen die echte dromers zijn, hebben een rijke fantasie maar kunnen zichzelf helemaal kwijtraken in een dagdroom. Ze kunnen goed luisteren en staan in sterk contact met hun gevoel. Hierdoor komen zij heel empathisch over waardoor ze makkelijk contact maken met andere mensen. Wel zetten zij zichzelf soms te snel op de achtergrond.

Positie C: Dit zijn chaotische mensen, hebben moeite om stil te zitten en zich te concentreren, vervelen zich erg snel en hebben een korte spanningsboog. Hun gedachten zijn altijd in beweging en ze spreken vaak voordat ze hebben nagedacht over de impact van hun woorden. In relaties hebben ze iemand nodig die veel tegengas geeft, maar zijn hier snel op uitgekeken. In een snelle omgeving, waar veel prikkels zijn, komen zij het beste tot hun recht.

Positie D: Dit zijn slimme mensen, die punctueel en kalm zijn en daarbij niet snel het overzicht kwijt raken. Zij zijn geordend en netjes en hun huis is perfect op orde. Zij kunnen goed rationeel denken, houden niet van roddelen, zijn eerlijk maar laten niet snel het achterste van hun tong zien.

Positie E: Dit zijn doelgerichte mensen, die hun carrière belangrijk vinden. Leggen de lat voor hunzelf hoog en nemen met minder geen genoegen. Ze zijn erg perfectionistisch op hun uiterlijk, gezondheid en de liefde, maar vergeten daarbij stil te staan bij wat ze hebben.