U bent hier bij onze Verhalen Klik op een image...
Informasie...
Niet voor gevoel, niet voor de loel...

Zoekverhaal

Nu is het tijd

boek : 4 hoofdstuk : 191 menu_nr : 0 paragraaf : 554 alinea : 612 isFirst : 1
Nu is het tijd om toch iets anders aan te pakken. Eerst ben ik begonnen om Christa te ondersteunen bij het lopen of fietsen, daar zij moet bewegen vanwege haar nieuwe heup. Gewoon een groot of klein ommetje afhankelijk hoe zij zich voelt.
Af en toe gaan we lopen op het strand of maken we een wandeling door een van onze bossen. Zie je ook nog eens wat van de natuur, en er is zat te zien hoor.
We proberen ook Khalysja, ons jongste kleinkind, daarbij mee te nemen en zoeken dan naar eikeltjes of veren van de vogels.

Nu is het tijd

boek : 4 hoofdstuk : 191 menu_nr : 0 paragraaf : 554 alinea : 613 isFirst : 1
Ook zijn we samen mee gaan doen met het nieuwe dorps gebeuren "De Derde Helft". Een samenkomst op de donderdagochtend waar iedereen, ongeacht leeftijd, gezellig kan samenzijn, kan koffie of wat anders drinken en daarbij aan een van de vele bezigheden meedoen. Er is bijvoorbeeld: Voetballen, Jeu de Boules, met blokken of zakjes gooien, Sjoelen maar je kunt ook meedoen met een rondje fietsen of lopen. Net naar gelang op dat moment de animo voor is.

Het begint elke donderdag om 10.00 uur en eindigt om 12.00 uur. En het vindt plaats in de JVC kantine te Julianadorp.

Nu is het tijd

boek : 4 hoofdstuk : 191 menu_nr : 0 paragraaf : 554 alinea : 614 isFirst : 1
Vorige maand bijvoorbeeld, hebben we drie weken achter elkaar Golf-les gehad, reuze leuk en erg educatief. En op het moment dat ik van de instructeur alle kneepjes had begrepen was het tijd om het echte spelletje te spelen. En ach, dat ging ons allen best wel aardig af. Als snelste had mijn ploegje alle holes doorlopen en waren we net op tijd om de regenbui welke daar op volgde te kunnen ontlopen. De pret mocht deze bui niet drukken hoor, daar was het spelletje te leuk voor.