U bent hier bij onze Verhalen Klik op een image...
Informasie...
Niet voor gevoel, niet voor de loel...

Zoekverhaal

Pauline

boek : 4 hoofdstuk : 191 menu_nr : 0 paragraaf : 557 alinea : 626 isFirst : 1
Dat Pauline en Lucien samen kanjers zijn, kun je wel merken aan hun doorzettingsvermogen en werklust.

Mijn dochter Pauline heeft het nu erg druk in haar huisje. Ze zijn aan het verbouwen. Er komt een erker aan de achterzijde van de kamer en daarna breken ze de muur naar de keuken uit. Dit zal dan een hele grote ruimte opleveren waardoor de nieuwe keuken die geplaatst zal worden prachtig tot zijn recht komt.
En niet alleen thuis zijn ze bezig, nee gelijktijdig zijn ze ook op de camping hun nieuwe onderkomen aan het installeren. Het is een niet vaste tent die een beetje op een legertent lijkt. Maar wat een ruimte zit daar in. Daar willen ze ook nog een echte deur in plaatsen. Benieuwt naar het resultaat.

Pauline

boek : 4 hoofdstuk : 191 menu_nr : 0 paragraaf : 557 alinea : 645 isFirst : 1
Een feestje, daar is iedereen wel voor in

Nou was er toevallig een feestje in Cuijk en laat dat nou heel dichtbij de woonplaats van Pauline zijn. Het feestje was ter gelegenheid van het 12,5 jarig huwelijksfeest van lice en Bjorn, wat gevierd werd in de tuin van Bjorn's zuster Joyce. Op de achtergrond zie je nog net het hondje met Lucien spelen. Ja ook dit hondje Dobby mag natuurlijk meedoen met de feestvreugde. Nou dat beviel hem wel want er waren daar poezen waar hij maar steeds moest kijken.