U bent hier bij onze Verhalen Klik op een image...
Informasie...
Niet voor gevoel, niet voor de loel...

Zoekverhaal

Oranjerie

boek : 4 hoofdstuk : 191 menu_nr : 0 paragraaf : 581 alinea : 653 isFirst : 1
Deze dag zijn er diverse kramen door de gehele binnenstad 12.00 tot 17.00 uur. Voor de kinderen is er genoeg vertier, met een spellenparcours van oudhollandse spellen waaronder: Bibberspel – Knikkerbillart – Clown Ringwerpen – Eendjes Vissen – Ezeltje Prik – Fluitspel – Blik Gooien – Rolsjoelen.
Bij alle spellen kun je een stempelkaart meenemen. Na het spelen van het spel laat je deze afstempelen, en als je ze alle acht verzameld hebt lever je de kaart in bij IJsparadijs Den Helder, IJssalon Wim Laan of bij Croissanterie Avanti en krijg je een gratis ijsje! Ja, wie wil dat nou niet!

Er zijn ook leuke prijsjes te winnen tijdens de Oranjemarkt, en om 16:00 uur zal er voor de deur bij Black&Blue een trekking plaatsvinden en worden er nog extra winnaars getrokken uit de ingeleverde strippenkaarten.

Ook voor de kleintjes zijn er natuurlijk ook springkussens, een leuke kinderscooterbaan een suikerspinkraam. Ook zal de Koninklijke familie (verzorgd door aanwezig zijn in de binnenstad van Den Helder.