U bent hier bij onze Verhalen Klik op een image...
Informasie...
Niet voor gevoel, niet voor de loel...

Zoekverhaal

Sail Den Helder

boek : 4 hoofdstuk : 191 menu_nr : 0 paragraaf : 584 alinea : 656 isFirst : 1
In juni 2022 waren er de Marinedagen, waar je vrij het Marine terrein op mocht en je kon vergapen aan alle boten en optredens van menig legeronderdeel.
Gelukkig zijn wij niet bang uitgevallen en waren wij enigszins voorbereid op alle knallen en invliegende helicopters! Maar het blijft iedere keer weer een spektakel van jewelste. En zo'n bezichtiging aan een van de grootste boten van de Marine is elke keer weer een belevenis op zich.
Vooral die keren dat het samen gaat met de Sail Den Helder is het een enorm succes. Niet alleen de Marine boten zijn dan te bezichtigen, maar ook vele zeilschepen. Hopelijk kan die uit Rusland, de Mir, ook weer komen, want dit is echt een groot zeilschip Waaronder hele oude en bekende viermasters.

In 2023 zal Sail Den Helder opnieuw in Den Helder plaatsvinden! Weer in combinatie met de Marinedagen die door de Koninklijke Marine zullen worden georganiseerd. Den Helder heeft een lange en succesvolle geschiedenis samen met Sail Den Helder. Den Helder heeft met succes vijf keer Sail Den Helder georganiseerd in het verleden; in 1993, 1998, 2008, 2013 en 2017. En nu een zesde Sail Den Helder van 29 juni t/m 2 juli 2023!