U bent hier bij onze Verhalen Klik op een image...
Informasie...
Niet voor gevoel, niet voor de loel...

Zoekverhaal

Zomerdromen

boek : 4 hoofdstuk : 191 menu_nr : 0 paragraaf : 587 alinea : 659 isFirst : 1
Zondag 4 september was Zomerdromen terug na twee jaar afwezigheid. Opnieuw konden families, vrienden en bekenden elkaar ontmoeten in het Timorpark en genieten van een heerlijke dag met allerlei leuke marktkramen, hapjes en drankjes, muziek, dans en voor de kinderen altijd leuke activiteiten.

Het programma bestaat uit meerdere onderdelen. Zo is er een markt met heel veel kramen en allerlei verschillende genre, met een Engelse uitstraling. Van meubeltjes tot brocante, van prachtige sieraden tot babykleding en heerlijke thee.

Op het Kinderplein kunnen de kinderen genieten bij Tetra-Town, een soort hangplek voor alle leeftijden. Het is een theatrale recycle-wereld waar van alles gemaakt wordt van Tetra-pakken; de lege drank dozen. Je kunt er lekker zitten in een Tetra-strandstoel om onder de Tetraparasol te genieten van de bijzondere Tetra-sfeer. En op het Tetraterras worden gezellige country plaatjes gedraaid op een ouderwetse pick up. Elke bezoeker kon hier z’n eigen hoed of pet maken onder deskundige begeleiding van de tetra-werkers. Khalysja was meteen om om daar een echt klep-petje in elkaar te frutselen.

Zoals ieder jaar zijn hier een varia aan gratis muziekconcerten te beluisteren. En niet alleen countrymuziek maar vele diversiteit aan muziek kwam ons ter ore! En dan waren er nog de vele dansoptredens, waaronder de Yogaleer van ons bekende Alice, degene waar Christa voor haar heupbreuk nog bij aan het lessen was. Maar ook de vermaarde Rik Niks, geweldige performance weer neergezet door zijn pupillen, welke van diverse leeftijden zijn. De twee Toppers gaan zelfs meedoen met de Europese wedstrijden in Portugal. Knap hoor. Ook hier had Khalysja veel oog voor.