Terug naar : Verhalen Of klik op een image...
Informasie...
Niet voor gevoel, niet voor de loel...

Specials_familie

Specials_familie

boek : 4 hoofdstuk : 192 menu_nr : 1 paragraaf : 530 alinea : 586 isFirst : 1
Desja is aangenomen voor een opleiding stewardess bij general aviation. Jawel hoor, haar droom om stewardess te worden heeft dan nu aangevangen. De eerste lessen zijn inmiddels gestart en ze vindt het nog steeds erg leuk. Meestal vinden de lessen plaats in tuniek maar deze week mochten ze in gewone kleren komen omdat ze gingen assisteren bij de bagage afhandeling. Yep, je moet overal wat van weten binnen dit bedrijf.

Specials_familie

boek : 4 hoofdstuk : 192 menu_nr : 1 paragraaf : 530 alinea : 620 isFirst : 1
Luenzo heeft gekozen voor een interne opleiding in IJmuiden, op het Nova College Scheepvaart. Een interne MBO opleiding. Met deze scheepvaartopleiding kun hij zowel aan de wal als aan boord van een zee- of binnenvaartschip carrière maken. Hier werkt hij in een innovatieve sector met moderne elektronische apparatuur en geavanceerde computer- en communicatiesystemen. Hij krijgt te maken met grote en soms ingewikkelde projecten. Elke dag haal hij het beste uit zichzelf in een internationaal speelveld.
En, het belangrijkste voor hem is dat hij hierna voor de opleiding Marine Technicus bij de technische opleidingsschool Koninklijke Marine in Den Helder een vervolg opleiding kan doen.